جواز فعالیت ۹۲ باب سبزخانه در ولایت بلخ صادر شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۱ - ۱۵:۴۱
جواز فعالیت ۹۲ باب سبزخانه در ولایت بلخ صادر شد 

۲۱ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ جواز فعالیت ۹۲ باب سبزخان را در آن ولایت صادر کرده و از جریان فعالیت سبزخانه داران نظارت کردند.
به گفته مسوولان ریاست زراعت بلخ به تعداد ۹۲ دانه جواز فعالیت سبز خانه برای سبزخانه دارن  در ولایت بلخ توزیع گردیده است و این پروسه جریان دارد.
همچنان کارمندان ریاست زراعت از جریان فعالیت سبزخانه داران  بازدید کرده و  روش‌های مسلکی زراعتی برای شان  توصیه کردند.
سبزخانه‌های تولید سبزیجات در ولایت بلخ یک مقدار قابل ملاحظه ای از نیازمندی باشنده گان ولایت بلخ به سبزی جات را مرفوع می نماید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۲
Background image

اعمار تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی در کابل آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
سنگ تهداب تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئساو  مشاوران سکتور زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۰
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بادغیس

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی متشکل از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت بادغیس سفر کرد و با مقام‌های محلی آن ولایت دیدار و گفتگو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۳
Background image

پروژه نظارت و خون‌گیری بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت پکتیکا می‌گویند که پروژه انکشافی نظارت بیماری بروسلوز و خون‌گیری از حیوانات امروز به‌طور رسمی در تالار ریاست زراعت، آبیاری. . .

بازگشت به خبرها