جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار ولایت فاریاب آغاز شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۲ - ۱۳:۵۳
جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار ولایت فاریاب آغاز شد


۲۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار   این ولایت خبر می‌دهد می‌گوید، که امسال میزان حاصلات در این ولسوالی بهتر بوده است. 
محترم مولوی نورالهدا متوکل آمر امور زراعتی جهت بررسی وضعیت زراعت به ولسوالی‌های المار و قیصار سفر نموده با باغداران دیدار کرده و تاکید به همکاری گسترده با باغداران نموده است.
محمد اسلم باشنده قریه ینگی رزغون ولسوالی قیصار ولایت فاریاب که 15 هزار درخت پسته دارد بر افزایش حاصلات اش خوشبین است.
پسته یکی از مهم‌ترین محصول صادراتی و اقتصادی کشور است که در اکثر ولایات به‌شمول فاریاب تولید می شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها