جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار ولایت فاریاب آغاز شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۲ - ۱۳:۵۳
جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار ولایت فاریاب آغاز شد


۲۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار   این ولایت خبر می‌دهد می‌گوید، که امسال میزان حاصلات در این ولسوالی بهتر بوده است. 
محترم مولوی نورالهدا متوکل آمر امور زراعتی جهت بررسی وضعیت زراعت به ولسوالی‌های المار و قیصار سفر نموده با باغداران دیدار کرده و تاکید به همکاری گسترده با باغداران نموده است.
محمد اسلم باشنده قریه ینگی رزغون ولسوالی قیصار ولایت فاریاب که 15 هزار درخت پسته دارد بر افزایش حاصلات اش خوشبین است.
پسته یکی از مهم‌ترین محصول صادراتی و اقتصادی کشور است که در اکثر ولایات به‌شمول فاریاب تولید می شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها