جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار ولایت فاریاب آغاز شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۲ - ۱۳:۵۳
جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار ولایت فاریاب آغاز شد


۲۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز جمع‌آوری پسته در ولسوالی قیصار   این ولایت خبر می‌دهد می‌گوید، که امسال میزان حاصلات در این ولسوالی بهتر بوده است. 
محترم مولوی نورالهدا متوکل آمر امور زراعتی جهت بررسی وضعیت زراعت به ولسوالی‌های المار و قیصار سفر نموده با باغداران دیدار کرده و تاکید به همکاری گسترده با باغداران نموده است.
محمد اسلم باشنده قریه ینگی رزغون ولسوالی قیصار ولایت فاریاب که 15 هزار درخت پسته دارد بر افزایش حاصلات اش خوشبین است.
پسته یکی از مهم‌ترین محصول صادراتی و اقتصادی کشور است که در اکثر ولایات به‌شمول فاریاب تولید می شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

فرصت محدود است؛ غرفه‌ها اندک می‌باشند، پس بشتابید!

سرمایه‌گذاران و متشبثین بخش زراعت و مالداری می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، تولیدات خویش را معرفی نموده و به بازار عرضه کنند. حضور در این نمایشگاه، بستر مناسبی را برای بازاریابی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان  از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن  ولسوالی آغاز گردید.
این کمپاین به اساس هدایت ولسوال راغستان راه. . .

بازگشت به خبرها