جلوگیری از قطع جنگلات در پنجشیر پس از حاکمیت امارت اسلامی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ - ۱۰:۴۸
جلوگیری از قطع جنگلات در پنجشیر پس از حاکمیت امارت اسلامی

۱۳ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر اعلام کرد که پس از حاکمیت امارت اسلامی، از قطع جنگلات در این ولایت به‌طور کامل جلوگیری شده است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، گفت که تدابیر جدی برای حفاظت از منابع طبیعی، به‌ویژه جنگلات این ولایت، روی‌دست گرفته شده و هیچ‌گونه قطع غیرقانونی درختان اجازه داده نمی‌شود. به گفته‌ی او، گشت‌زنی‌های منظم و نظارت دقیق از سوی کمیسیون‌های جلوگیری از قطع جنگلات، نقش مؤثری در حفاظت از این منابع داشته است.
دیوبند افزود که در حال حاضر جنگلات پنجشیر مساحتی بالغ بر ۳,۱۱۱ هکتار را در بر می‌گیرد و امسال بیش از ۱۰۰ هکتار زمین جنگل‌کاری شده است.
گل محمد طنین، آمر تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت پنجشیر، گفت که تمام جنگلات در سطح هفت ولسوالی و بازارک مرکز، از سوی کارمندان این اداره و کمیسیون‌های جلوگیری از قطع جنگلات نظارت و حفاظت می‌شوند.
وی هشدار داد که هرگونه تخریب جنگلات پیگرد قانونی داشته و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها