جلوگیری از قاچاق ۳۰ رأس مواشی در ولسوالی چهاربرجک نیمروز

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۵ - ۱۵:۵۹
جلوگیری از قاچاق ۳۰ رأس مواشی در ولسوالی چهاربرجک نیمروز

۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت ولایت نیمروز در همکاری نیروهای امنیتی از قاچاق ۳۰ رأس مواشی در ولسوالی چهاربرجک ولایت نیمروز جلوگیری کردند.
بر اساس معلومات، این مواشی در تاریخ ۱ ثور ۱۴۴۷ هجری قمری توقیف و برای نگهداری موقت و بررسی‌های بیشتر به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز انتقال داده شدند.
ریاست زراعت نیمروز مسؤولیت تغذیه، مراقبت و بررسی وضعیت صحی این مواشی را بر عهده گرفته و موضوع جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح سپرده شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۳:۷
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت هلمند سفر کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری به ولایت هلمند با معاون والی این ولایت دیدار و در مورد تقویت هماهنگی و همکاری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۰:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین‌های بیماری‌های حیوانی در ولایت جوزجان با توزیع ۸۰ هزار دوز واکسین پی‌پی‌آر و واکسین بروسلوز برای گاو، بز و گوسفند آغاز شد.
در این کمپاین، ۸۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۹:۵۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با  شماری از تاجران اوزببکستان و روسیه دیدار کرد

۱۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان. . .

بازگشت به خبرها