جلسه گزارش‌دهی از مصرف بودجه سال ۱۴۰۳ در وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۴:۲۵
جلسه گزارش‌دهی از مصرف بودجه سال ۱۴۰۳ در وزارت زراعت دایر گردید

۱۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه گزارش‌دهی از مصرف بودجه سال ۱۴۰۳ تحت سرپرستی ملاآغاجان "حاجی سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید.
در این جلسه رؤسای سکتوری وزارت زراعت حضور داشتند و در مورد پیشرفت کار پروژه‌ها، چالش‌های مالی و نحوه مصرف بودجه امسال سخن گفتند. همچنین، روی برنامه‌های سال آینده و اولویت‌های مالی وزارت بحث شد.
ملاآغاجان "حاجی سالم" بر مصرف شفاف بودجه و اجرای مؤثر پروژه‌های زراعتی تأکید کرده، از مسئولان خواست که در تطبیق برنامه‌ها دقت و سرعت عمل داشته باشند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها