جلسه کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۱:۲۳
جلسه کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین در وزارت زراعت برگزار شد

جلسه کمیته مرکزی خریداری گندم مازاد دهاقین به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، با اشتراک مسوولان وزارت‌های اقتصاد، مالیه، صنعت و تجارت، روسا، مشاورین و متخصصین در معینیت مالی و اداری برگزار گردید.
در این جلسه، ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت آبیاری و مالداری بر اهمیت خریداری گندم مازاد از دهاقین تأکید کرده و گفت: «خریداری گندم مازاد از دهاقین نه تنها از آنان حمایت می‌کند، بلکه موجب رشد اقتصاد کشور خواهد شد.»
وی افزود که تا کنون ۳۶,۳۰۰ متریک تن گندم مازاد به سیلوهای ۱۱ ولایت منتقل شده است.
در این جلسه، همچنان راجع به پروسه فروش ۵۰ درصد گندم‌های ذخیره شده، نگهداری ۵۰ درصد دیگر به منظور کمک به متضررین حوادث طبیعی و ذخایر نگهداری و همچنین خریداری به موقع دوباره گندم در سال جاری، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها