جلسه کمیته تخنیکی وزارت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۹ - ۱۱:۵
جلسه کمیته تخنیکی وزارت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین برگزار شد

٢٩ میزان  ۱۴۰۰ هـ.ش
١٤ ربیع الاول ۱۴۴۳ هـ.ق
این جلسه با حضور مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت، مولوی شمس الدین شریعتی معین  آبیاری و منابع طبعی و اعضای کمیته تخنیکی وزارت زراعت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین از طریق احداث باغ های مثمر برگزار شد.
 در این جلسه کمیته تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای اسناد مواصلت شده پروژه متذکره را مورد مطالعه قرار داده و در مجموع طرح پروژه متذکره را در صورتیکه بصورت شفاف، تخنیکی، علمی و مطابق اولویت های ملی کشور تطبیق گردد یک پروژه مهم و موثر ملی دانسته اما در حال حاضر اینکه پروژه متذکره چقدر شفاف، تخنیکی و علمی طرح گردیده و به چی اندازه می‌تواند در رشد اقتصاد ملی و محلی کشور موثر تمام شده می‌تواند اسناد موجوده معلومات کافی نداشته بنا برآن اعضای کمیته به نماینده‌گان موسسه فوق نظریات خویش را ارایه نموده تا در مراحل بعدی تهیه گردیده و در دسترس این وزارت قرار داده شود.
موسسه (Plant for Peace/PFP) یا نبات برای صلح یک نهاد غیر حکومتی انتفاعی بین المللی مربوط کشور انگلستان بوده که می‌خواهند از طریق صندوق مالی بین المللی خنثی سازی تخریب زمین (Land Degradation Neutrality Fund) که یکی از میکانیزم‌های بین المللی برای جلوگیری از تخریب زمین و مبارزه با تغیر اقلیم تحت کنوانسیون ملل متحد برای مبارزه با تخریب زمین (UNCCD) در سطح دنیا فعالیت دارد مبلغ ۹ میلیارد دالر را جذب و در بخش زراعت، آبیاری و باغداری در افغانستان تطبیق نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS