جلسه کمیته تخنیکی وزارت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۹ - ۱۱:۵
جلسه کمیته تخنیکی وزارت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین برگزار شد

٢٩ میزان  ۱۴۰۰ هـ.ش
١٤ ربیع الاول ۱۴۴۳ هـ.ق
این جلسه با حضور مولوی عبدالرحمن راشد سرپرست وزارت زراعت، مولوی شمس الدین شریعتی معین  آبیاری و منابع طبعی و اعضای کمیته تخنیکی وزارت زراعت در رابطه به پروژه ملی جلوگیری از تخریب زمین از طریق احداث باغ های مثمر برگزار شد.
 در این جلسه کمیته تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای اسناد مواصلت شده پروژه متذکره را مورد مطالعه قرار داده و در مجموع طرح پروژه متذکره را در صورتیکه بصورت شفاف، تخنیکی، علمی و مطابق اولویت های ملی کشور تطبیق گردد یک پروژه مهم و موثر ملی دانسته اما در حال حاضر اینکه پروژه متذکره چقدر شفاف، تخنیکی و علمی طرح گردیده و به چی اندازه می‌تواند در رشد اقتصاد ملی و محلی کشور موثر تمام شده می‌تواند اسناد موجوده معلومات کافی نداشته بنا برآن اعضای کمیته به نماینده‌گان موسسه فوق نظریات خویش را ارایه نموده تا در مراحل بعدی تهیه گردیده و در دسترس این وزارت قرار داده شود.
موسسه (Plant for Peace/PFP) یا نبات برای صلح یک نهاد غیر حکومتی انتفاعی بین المللی مربوط کشور انگلستان بوده که می‌خواهند از طریق صندوق مالی بین المللی خنثی سازی تخریب زمین (Land Degradation Neutrality Fund) که یکی از میکانیزم‌های بین المللی برای جلوگیری از تخریب زمین و مبارزه با تغیر اقلیم تحت کنوانسیون ملل متحد برای مبارزه با تخریب زمین (UNCCD) در سطح دنیا فعالیت دارد مبلغ ۹ میلیارد دالر را جذب و در بخش زراعت، آبیاری و باغداری در افغانستان تطبیق نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها