جلسه ه‍یئت مدیره شرکت کانال ننگرهار دایر شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - ۱۱:۲
د ننګرهار کانال شرکت د مدیره پلاوي غونډه دائره شوه

جلسه ه‍یئت مدیره شرکت کانال ننگرهار با حضور مسئولان وزارت‌های  زراعت، آبیاری و مالداری، اقتصاد، صنعت و تجارت،  ماليه، انرژي و آب، مسوولان شرکت امارتی کانال ننگرهار متخصصان ادارات نامبرده  به منظور ارزیابی کارکرده‌ها و بهبود امور  در وزارت زراعت دایر گردید.
در این جلسه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، داکتر عبدالطیف نظری معين مسلكي وزارت اقتصاد، مولوي قدرت الله جمال معین وزارت صنعت و تجارت، مولوي احمد معین وزارت ماليه، انجينر مجيب الرحمان معين وزارت انرژي و آب با مولوی غلا‌م الرحمن کظیم رئیس شرکت امارتی کانال ننگرهار حضور داشتن.
در این نشست رئیس کانال ننگرهار و همکارانش گزارش فعالیت‌ها در بخش مصارف، عواید، پیشرفت‌ها و مشکلات امسال خویش را به حاضران شریک نموده و نیز پلان سال ۱۴۰۳ خویش را نیز بیان کردند.
در این مجلس معینان چهار وزارت امارتی دیدگاه خویش را جهت انکشاف و کار و بار در زمین‌های کانال، افرایش عاید، فراهم‌سازی امکانات، اجاره‌دهی زمین، تهیه برق و آوردن سهولت جهت استفاده از زمین‌های کانال ننگرهار شریک نمودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها