جلسه هیئت مدیره و نظارت از جمع آوری عشر و زکات در ولسوالی چهاردره ولایت کندز برگزار گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۶ - ۱۵:۲۱
جلسه هیئت مدیره و نظارت از جمع آوری عشر و زکات در ولسوالی چهاردره ولایت کندز برگزار گردید

۱۶ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره و نظارت از جمع آوری عشر و زکات ولسوالی چهاردره ولایت کندز با حضور داشت نماینده گان ولسوالی، مدیریت استخبارات، قومندانی امنیه و مدیریت عشر و زکات دایر گردید.
هدف از برگزاری جلسه جمع آوری عشر و زکات بطور شفاف، نگهداری محصولات جمع آوری شده بطور درست و حل منازعات و نظارت از آن می‌باشد. 
به همین منظور روی موضوعات فوق الذکر در دفتر مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی چهاردره جلسه دایر گردید.
نخست ملا امرالدین مسلم مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری چهاردره طرزالعمل عشر و زکات را به حاضرین مجلس بطور مفصل تشریح نمود.
بعدا نماینده ولسوالی طبق اجندا سخنان و رهنمود خویش را مطابق طرزالعمل جمع آوری عشر وزکات، رعایت سلوک واخلاق نیک با دهاقین و عملی نمودن فرمان عالی قدر امیرالمؤمنین حفظه الله به اشتراک کننده گان ارائه نمود.
 متعاقبا نماینده گان مدیریت استخبارات، قوماندانی امنیه و مدیران عشر و زکات هریک به نوبه خود در رابطه به موضوع سخرانی نمودند.
در ادامه تمام اشتراک کننده گان مشکلات و پیشنهادات خویش را به اعضای مجلس مطرح نمودند که از طرف مسؤلین و بخش‌های مربوطه راجع به حل آن تهد سپرده شد.
 همچنان نماینده گان ادارات ذیربط روی جمع آوری شفاف و نگهداری درست محصولات جمع آوری شده تاکید نموده وعده همکاری نمودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها