جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۹ - ۱۵:۶
جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

۹ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی در ولایت دایکندی  در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی خلیل احمد حنیف رئیس عدلیه و سرپرست ریاست هیئت تخنیکی این ولایت با عضویت اعضای هئیت تخنیکی دایر شد.
در این جلسه رئیس ریاست ارشاد، حج و اوقاف،  مدیر کدستر، آمر قضایای امارت، نماینده ریاست زراعت، سر پرست اداره شاروالی،  نماینده مستوفیت، رئیس شهر سازی و مسکن،  سرپرست سرحدات اقوام و قبایل و نماینده ریاست استخبارات حضور داشتند.
در جلسه یاد شده در نخست مروری بر مصوبه جلسه قبلی صورت گرفت و سپس در مورد دوسیه اسامی ضامن و شرکایش ساکنین قریه بند برلان ولسوالی شهرستان و دوسیه جوی لزیر از اول الی انتهای جوی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در مورد دوسیه‌های که ضرورت به تحقیق و بررسی داشت هیئتی متشکل از اعضای هیئت تخنیکی توظیف گردید که تا موضوعات را بررسی نموده و گزارش خویش را در جلسات بعدی ارایه نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها