جلسه هماهنگی ریاست زراعت با پروسس کننده‌گان پنبه در ولایت کندز دایر شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۲ - ۱۳:۱۳
جلسه هماهنگی ریاست زراعت با پروسس کننده‌گان پنبه در ولایت کندز دایر شد


۱۲ سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هماهنگی ریاست زراعت ولایت کندز با پروسس کننده گان پنبه در آن ولایت به منظور بهبود امور و معیاری سازی محصولات پنبه در ولایت کندز دایر گردید.
 در این جلسه صلاح الدین واحدی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز مسولین  شرکت های پروسس کننده پنبه ولایت کندز را  به جلسه خوش آمدید گفته علاوه کرد "بخاطر معیاری ساختن محصولات پنبه و همچنان به منظور جلوگیری از آلودگی پلاستیک برای تولید پخته خالص نکات از قبیل چیدن پخته دانه دار توسط سبد یا پیش بند جنس پخته،  جمع آوری و برداشت پخته در بوری‌های نخی،  عاری بودن وسایل جمع آوری پخته از مواد اضافی و هواکش داشتن محلات ذخیره پخته جهت جلوگیری از رطوبت را در جریان جمع آوری و ‌پروسس پخته درنظر گرفته شود تا محصولات پخته ولایت کندز بتواند در مارکیت جهانی از ارزش بالا برخوردار گردد". 
در همین حال اشتراک کننده گان هر کدام به نوبه خویش صحبت نموده از حمایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز به منظور معیاری ساختن محصولات پخته به قدر دانی یاد نمودند وعده سپردند در زمینه با جانب ریاست زراعت همکاری بیشتر می‌نمایند. 
به اساس هدایت رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اتحادیه پروسس کننده گان پخته به سطح ولایت کندز به منظور انسجام امور و رسیده گی به مشکلات پروسس کننده گان پنبه نیز ساخته شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها