جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۱:۱۶
جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حفاظت از جنگلات پسته و نگهداری آن تا مرحله پختگی، جلسه‌ای تحت ریاست مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با حضور آمرین و مدیران خدمات زراعتی ولسوالی‌ها برگزار گردید.
در آغاز این نشست، رئیس زراعت کندز بر اهمیت جنگلات پسته در تأمین اقتصاد محلی و ملی تأکید کرده، گفت که حفاظت از این منابع طبیعی نیازمند نظارت دوام‌دار و همکاری سیستماتیک محافظین جنگلات، انجمن‌های جنگلداری و مردم محل می‌باشد. وی افزود که جنگلات پسته افزون بر ایجاد عواید، نقش مهمی در حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی منطقه دارد.
در ادامه، آمرین و مدیران زراعتی ولسوالی‌ها چالش‌هایی از قبیل چیدن پسته پیش از پختگی و تخریب جنگلات ناشی از فعالیت‌های غیرقانونی را مطرح کرده، در مورد راه‌های جلوگیری از آن تبادل نظر نمودند.
شرکت‌کنندگان پیشنهادهایی چون ایجاد تیم‌های نظارتی و تطبیق مدیریت پایدار جنگلات را برای بهبود وضعیت موجود ارائه کردند.
در پایان این جلسه، تصمیماتی برای پیگیری و اجرای اقدامات لازم اتخاذ گردیده و بر همکاری نهادهای ذی‌ربط و مردم تأکید شد. جنگلات پسته به عنوان یک سرمایه ملی، نیازمند توجه و مسئولیت‌پذیری جمعی تمامی شهروندان دانسته شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۵:۵۸
Background image

معین زراعت و مالداری  وزارت زراعت با هیئتی از کشور چین دیدار کرد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با هیئتی متشکل از مشاور اقتصادی و تجارتی «ماچنگوانگ» و سکرتر اقتصادی و تجارتی «شو چنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۲:۲۸
Background image

نظارت از آبیاری نهال‌های غرس‌شده در ولایت کاپیسا انجام شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند آبیاری نهال‌های غرس‌شده در دامنه‌های ولسوالی کوهبند، ده‌بلبل و ریگروان ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت به‌عمل آورد.
ای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۱:۱۶
Background image

جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حفاظت از جنگلات پسته و نگهداری آن تا مرحله پختگی، جلسه‌ای تحت ریاست مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با حضور آمرین و مدیران. . .

BACK TO NEWS