جلسه هماهنگی برای تطبیق پروژه آزمایشی آب زراعتی در بدخشان برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۲:۲۲
جلسه هماهنگی برای تطبیق پروژه آزمایشی آب زراعتی در بدخشان برگزار شد

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بررسی و تسریع تطبیق پروژه آزمایشی آبرسانی زراعتی، جلسه‌ای هماهنگی به رهبری والی بدخشان، مولوی محمد ایوب خالد، در مقر مقام ولایت برگزار شد.
در این نشست، خانم جولیا رئیس پروژه احیای مجدد آب سازمان خدمات پروژه‌ای ملل متحد (UNOPS) همراه با تیم تخنیکی‌شان، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری مولوی امان‌الله حسن، رئیس دفتر مقام ولایت، رؤسای انکشاف دهات و حوزه دریایی حضور داشتند.
این جلسه به ابتکار ریاست زراعت و به درخواست نهاد تطبیق‌کننده دایر گردیده بود. در جریان آن، رئیس پروژه معلومات مفصل درباره دو پروژه آزمایشی ارائه کرد که قرار است با استفاده از سیستم انرژی سولری در ساحات «رزاق‌بردی» و «ارغنخواه» تطبیق گردد. این پروژه‌ها بیش از ۳۲ هکتار زمین للمی را تحت آبیاری قرار خواهد داد. وی تأکید کرد که سروی‌های تخنیکی و اجتماعی به پایان رسیده و آمادگی کامل برای آغاز تطبیق عملی وجود دارد.
والی بدخشان ضمن استقبال از این پروژه، آن را گامی مهم در راستای رشد سکتور زراعت خوانده و بر گسترش ساحات کاری آن تأکید نمود. وی حمایت کامل مقام ولایت را از تطبیق مؤفق این پروژه اعلام کرده و به ادارات سکتوری هدایت داد تا در بخش همکاری و هماهنگی لازم با نهاد تطبیق‌کننده اقدام نمایند.
قابل ذکر است که پروژه مذکور با ۸۰ درصد سهم نهاد تمویل‌کننده و ۲۰ درصد سهم شرکت تطبیق‌کننده عملی می‌شود. بر بنیاد توافق‌نامه، شرکت مذکور پس از تکمیل پروژه، بخشی از حاصلات اراضی آبیاری‌شده را دریافت نموده و مسئولیت نگهداری، مراقبت و تأمین آب سیستم آبرسانی را نیز به عهده خواهد داشت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها