جلسه نهایی سازی دیدگاه، ماموریت و اهداف وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۹ - ۸:۴۶
د کرنې وزارت د لیدلوري، ماموریت او موخو بشپړولو په پار غونډه دائره شوه

جلسه‌ای با حضور شماری از روئسا و مشاورین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور نهایی سازی دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.

این جلسه به سرپرستی عزیزالرحمن رحمانی مشاور مالی مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان ریاست پلان و پالیسی، اراضی، منابع طبیعی،  مالداری و صحت حیوانی و مشاورین مقام وزارت زراعت و معینیت‌های زراعت و مالداری و آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت برگزار شده بود.
در این جلسه پیرامون چگونگی ترتیب دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی وزارت زراعت جهت ترتیب استراتیژی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت که حاضرین جلسه نظریات خویش را جهت انتخاب دیدگاه واقع بینانه و عملی به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری شریک ساختند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها