جلسه نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۰:۱۶
جلسه نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت برگزار شد

جلسه‌ای به‌منظور نهایی‌سازی طرح تشکیلاتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل این وزارت، با حضور رؤسای مرکزی و شماری از کارمندان برگزار گردید.
در این جلسه، طرح تشکیلاتی جدید که توسط کارمندان و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت تهیه شده بود، به‌گونه مفصل ارائه و تشریح شد. مسئولان مربوط، بخش‌های مختلف این طرح را توضیح داده و اهداف، نیازمندی‌ها و ساختار پیشنهادی آن را به بحث گرفتند.
مولوی صدراعظم عثمانی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام‌شده، بر اهمیت اصلاح ساختار اداری تأکید کرده گفت که طرح جدید باید در راستای ساده‌سازی روندها، بهبود خدمات‌رسانی و افزایش موثریت کاری وزارت تهیه شده باشد. او افزود که پس از نهایی شدن، این طرح می‌تواند زمینه رشد بهتر سکتور زراعت و پاسخ‌گویی مؤثر به نیازمندی‌های مردم را فراهم کند.
در پایان جلسه، پیشنهادهای اصلاحی از سوی برخی از رؤسا و کارمندان مطرح شد و قرار شد تا تغییرات لازم در طرح اعمال گردد و در گام بعدی، طی مراحل قانونی و اداری آن دنبال شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها