جلسه نظرخواهی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در وزارت زراعت دایر شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۳:۴۵
جلسه نظرخواهی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه نظرخوانی جهت تدوین پلان تدارکاتی جامع در تالار معینیت مالی و اداری وزارت زراعت و با اشتراک روساء، مشاوران، انجینران و متخصصان سکتور زراعت دایر گردید.
 این جلسه که  به سرپرستی مولوی عبدالغفور بخاری رئیس تهیه و تدارکات وزارت زراعت دایر گردیده بود در آن رئیس تهیه و تدارکات  پیرامون موضوع صحبت نموده اظهار داشت که برای رفع چالش‌ها و مشکلات تدارکاتی نظریات شما ضروری است تا پلان جامع و بهتر در بخش تدارکات تدوین گردد.
بعد از آن متخصصان تدارکات پلان تدوین شده قبلی را ارائه نموده و خواستار شریک سازی نظریات حاضرین گردیده که  حاضران نظریات خویش در برخی از موارد  را جهت غنی سازی این  طرح اولیه پلان ارائه شده بیان نمودند.
پروسه های تدارکاتی از عواملی به حساب می آید که باعث کندی در تطبیق پروژهای وزارت زراعت که معمولا فصلی می باشد می شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها