جلسه مطالعه مارکیت پروژه پسته هرات برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۲/۴ - ۱۵:۴۵
جلسه مطالعه مارکیت پروژه پسته هرات برگزار شد

۴ثور ۱۴۰۰
جلسه‌ مطالعه مارکیت پروژه پسته ولسوالی انجیل ولایت هرات، امروز تحت ریاست حشمت‌الله ‏غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه تعدادی از مسوولان نهادهای زیدخل در این پروژه به‌طور حضوری و آنلاین از ‏طریق ویدیو کنفرانس اشتراک داشتند. محمدرفیع قاضی‌زاده، رییس عمومی منابع طبیعی، ‏ عبدالصبور رحمانی ريیس ترویج زراعتی، حبیب‌الله حبیبی رییس سکتور خصوصی و مشاورین ‏وزارت زراعت، ذبیح‌الله زمانی نماینده ‏OXMA‏، نماینده‌گان اداره عمومی مشارکت ‏عامه و خصوصی، ‏CPA‏، هم‌چنان حسن حیدر و آقای خان مسوولان کمپنی ‏OXMAEPTISA‏ از جمله شرکت‌کنندگان این جلسه بودند.
در این جلسه، ابتدا ذبیح‌الله زمانی پریزنتیشنی در مورد مطالعات مارکیت پسته، چگونگی وضعیت ‏کشت، تولید، قیمت و نوعیت آن در جهان و افغانستان ارایه کرد و بعداً برای غنامندی این گزارش، بحث ‏و تبادل نظر صورت گرفت.
حشمت‌الله غفوری ضمن ابراز تشکری از ارایه این معلومات گفت «ما باید ‏به‌طور دقیق‌تر به پیش برویم تا در این بخش دست‌آورد خوبی داشته باشیم و پسته ما بتواند در مارکیت‌های بین‌المللی با پسته سایر کشورها رقابت کند.»
‏در این جلسه در باره منابع آبی در ولسوالی انجیل نیز بحث شد. آقای غفوری به مسوولان مربوطه وظیفه سپرد تا برای مطالعات مارکیت و آب پسته هرات، جلساتی تدویر کنند و نتیجه آن را در جلسه بعدی شریک سازند.‏

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۴:۴۵
Background image

جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب امارت اسلامی افغانستان، به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری جلدی حیوانات  LSD یا بیماری جلدی حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۴۰
Background image

سروی ۶ هزار دهقان برای توزیع گندم بذری اصلاح‌شده در تخار تکمیل شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، روند سروی و شناسایی ۶ هزار دهقان واجد شرایط را به‌منظور توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی در کمپاین خزانی، با. . .

بازگشت به خبرها