جلسه مشورتی در معینیت زراعت و مالداری با مسوولان پروژه زنجیره ارزش زراعت دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۱ - ۸:۴۷
جلسه مشورتی در معینیت زراعت و مالداری با مسوولان پروژه زنجیره ارزش زراعت دایر گردید

جلسه مشورتی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان پروژه زنجیره‌ای ارزش زراعت، در معینیت زراعت و مالداری برگزار شد.

در این جلسه روی فعالیت‌ها، چالش‌ها، روش‌کاری و ساخت پلان دو ساله برای این پروژه  بحث و تبادل نظر صورت گرفت، هم‌چنان مسوولان ریاست‌های خدمات مالداری، ترویج، صحت حیوانی، تصدیق تخم‌های بذری، حفاظه نباتات، غله‌جات، باغداری، تحقیقات زراعتی، تحقیقات مالداری، اقتصاده خانوده، معیشت بدیل، سکتور خصوصی و پلان و پالیسی به ارایه خدمات و فعالیت‌های خود پرداخته خواهان فعالیت بیشتر در بخش‌های مربوطه شان شده اند.
پروژه زنجیره‌ای ارزش زراعت، یک پروژه عامه بوده که در همکاری  وزارت زراعت تطبیق می‌شود، تمویل کننده مالی این پروژه بانک انکشافی آسیای می‌باشد. هدف اصلی این پروژه کمک برای کاهش فقر و رشد اقتصادی از طریق افزایش حاصلات و تجاری‌سازی زراعت است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها