جلسه مشترک در مورد واردات گندم و فعالیت آسیاب‌ها برگزار شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۶:۱۷
جلسه مشترک در مورد واردات گندم و فعالیت آسیاب‌ها برگزار شد

۹ اسد ۱۴۰۰
جلسه مشترک وزارت زراعت، وزارت صنعت و تجارت، اتحادیه آسیاب‌داران و اتاق صنایع و معادن در مورد واردات گندم و فعالیت آسیاب‌های داخلی، در وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، رحیم‌الله سمندر رییس اجرایی اتاق صنایع و معادن افغانستان، رشاد باختری رییس صنایع ‏خفیفه وزارت تجارت و صنعت و مجیب‌الله ضیاء رییس صنایع اولیه این وزارت، احمد‏ولی نوری معاون ریاست عمومی عواید وزارت مالیه، محمدهاشم غزنی‌وال رییس اتحادیه آسیاب‌داران ‏افغانستان و برخی رییسان و مشاوران وزارت زراعت حضور داشتند.‏
در این جلسه بر واردات گندم، چگونه‌گی فعالیت‌ها و مشکلات آسیاب‌های داخلی، مالیات، خریداری ‏گندم و آرد و تهیه برق برای آرد کردن گندم توسط سکتور خصوصی صحبت شد. علاوه بر آن، براساس هدایت ‏مقام عالی ریاست جمهوری، در مورد ذخیره کردن گندم و آرد در سیلوهای دولتی و خصوصی نیز ‏بحث صورت گرفت تا در هیچ حالتی بازار با کمبود آرد و گندم روبه‌رو نشود.
از سوی دیگر، در این جلسه تأکید شد که حکومت، صنعت‌کاران و ‏تاجران متعهد به عرضه مواد اولیه، به‌خصوص آرد و گندم برای شهروندان هستند.‏

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها