جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات سمنگان دایر شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۲۹ - ۱۸:۱۲


۲۹ سرطان ۱۴۰۱ هـ.ش
در این جلسه مسوولان موسسات  اکتید، افغان اید، شلتر فارلایف،CHA, ORD, WHH, OHW, CEDEP, CAWS و نماینده گان ریاست های اقتصاد، انکشاف دهات، محیط زیست، حوزه دریایی و همچنین آمرین بخش های مختلف اداره زراعت حضور داشتند که جلسه مذکور توسط حبیب الرحمن وقاص رئیس زراعت سمنگان مدیریت شد. 

در جلسه متذکره موسسات همکار هر کدام گزارش و فعالیت ماه سرطان خویش را به حاضرین ارائه نموده و  پلان کاری ماه اسد را نیز پیشکش نمودند.
در ادامه حبیب الرحمن وقاص رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت سمنگان صحبت نموده از موسسات همکار بخاطر کارهای شان در بخش سکتور زراعت و انکشاف دهات سپاس گزاری نمود، رئیس زراعت از موسسات همکار خواست که به اساس هدایت وزارت زراعت در قسمت انتخاب قریه جات و مستفدین که تحت نظارت ریاست های زراعت صورت می گیرد همکاری نماید.
همچنین در جلسه مذکور راجع به آب آشامیدنی در قریه جات و اطراف شهر ایبک نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت که موسسات همکار وعده همکاری را دادند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها