جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت کاپیسا تدویرگردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۶

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات به رهبری مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با اشتراک رییسان و نماینده‌های ریاست‌های سکتوری و مسئولین موسسات همکار در ریاست زراعت کاپیسا برگزار گردید.
مولوی صاحب روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون مسایل چون تدویر جلسات به وقت معین آن، اشتراک اعضا و تطبیق تصامیم بطور درست جلسه، نقش موسسات در رسانیدن کمک ها به نیازمندان و جلوگیری از سو استفاده ها در پروژه ها و کمک ها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی روحانی از کارکرد های موسسات کمک کننده کمیته ناروی برای افغانستان و پاملرنه و سایر موسسات یاد آوری نمود همه اعضا سکتور و موسسات همکار گذشته از تعلقات شان به اداره ها یک هدف واحد را تعقیب می نمایند که همانا خدمت رسانی به قشر نیازمند و دهاقین میباشد. 
وی افزود که کاپیسا یک ولایت زراعتی است و شرایط خوب زرع انواع نباتات ورشد صنعت مالداری مساعد میباشد و از مسولین موسسات خواست تا تلاش های بیشتری در زمینه به خرج دهند تا این سکتور  بطور چشمگیر رشد نماید و ما در آینده نزدیک شاهد یک زراعت عصری و نوین و رشد صنعت مالداری باشیم.
 عارف ولی زاده مدیر عمومی  پلان ریاست زراعت گزارش ازفعالیت  ها و  دستاورد های ریاست زراعت طی ماه جدی  را ارائه نمود و  همچنات تیم نظارت و ارزیابی وزارت که جهت ارزیابی از فعالیت های تطبیق شده موسسات به این ریاست معرفی شده بودند را به موسسات همکار معرفی نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

روند توزیع گندم و مساعدت نقدی برای مهاجرین بازگشته در خوست آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس حکم، عنایت و شفقت ویژه عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روند توزیع گندم و پول نقد را برای یک‌هزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

تحویل تراکتور کوچک و تجهیزات زراعتی به دهقانان چهاربولک بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر اکتید، یک عراده تراکتور کوچک همراه با تجهیزات زراعتی شامل ماشین درو و وسایل قلبه را به دهقانان شامل کوپراتیف در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۳۸
Background image

توزیع پودر سلفر و چونه آب و آموزش تهیه لایم‌سلفر برای باغداران نهرشاهی بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ولسوالی نهرشاهی به‌منظور تقویت باغداری و افزایش آگاهی‌های تخنیکی باغداران، مقدار لازم پودر سلفر و چونه آب را برای. . .

بازگشت به خبرها