جلسه تدوین استراتیژی پنج ساله وزارت برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ - ۹:۴۴
جلسه تدوین استراتیژی پنج ساله وزارت برگزار شد 

جلسه‌ای  به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور شماری از روئسا و مشاورین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور نهایی‌سازی دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
 در این جلسه اعضای کمیته ترتیب و تدوین  استراتیژی پنج ساله وزارت زراعت با حضور مسوولان ریاست پلان و پالیسی، اراضی، منابع طبیعی، مالداری و صحت حیوانی و مشاورین مقام وزارت زراعت و معینیت‌های زراعت و مالداری و آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت طرح اولیه استراتیژی شامل دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی را به وزیر زراعت پیش‌کش کرده و خواستار هدایات، رهنمایی ها و نظریات وزیر زراعت جهت بهبود آن شدند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پس از استماع دیدگاه، ماموریت و اهداف وزارت زراعت هدایات لازم را جهت بهبود و غنامندی استراتیژِی پنج ساله وزارت زراعت بیان نموده و تاکید بر خودکفایی سکتور زراعت کرد " شما به حیث متخصصین بخش‌های مختلف وزارت زراعت در استراتیژی پنج ساله وزارت زراعت مواردی را در نظر بگیرید که پس از تطبیق آن سکتور زراعت و مالداری کشور در یک وضعیت بهتر از حالت فعلی قرار گیرد یعنی مرحله در مرحله روند رشد زراعت کشور به پیش برود و پس از تطبیق آن شاهد خودکفایی و یا حد اقل نزدیک شدن به خودکفایی کشور در سکتور زراعت باشیم".
وزیر زراعت همچنان تاکید بر جامع و عملی بودن استراتیژی وزارت زراعت کرده و از مسوولان ترتیب آن خواست که استراتیژی وزارت زراعت را مطابق واقعیت‌های عینی و امکانات فعلی ترتیب نمایند تا موثریت بیشتری داشته باشد.
 در همین حال در این جلسه پیرامون چگونگی ترتیب دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی وزارت زراعت جهت ترتیب استراتیژی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت که حاضرین جلسه نظریات خویش را جهت تدوین استراتیژی واقع بینانه و عملی به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری شریک ساختند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS