جلسه بورد تخنیکی تولید تخمهای بذری برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۹ - ۱۲:۵۵
جلسه بورد تخنیکی تولید تخمهای بذری برگزار شد

۱۹اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
هم‌زمان با جمع‌آوری تخم بذری در سراسر کشور، جلسه بورد تخنیکی تولید تخم بذری با شرکت‌های تولید کننده تخم بنیادی و ریاست تحقیقات زراعتی و مسوولان ادارات ذیربط در معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این جلسه گفت:«اصلاح، توزیع، ترویج و تصدیق تخم‌های بذری از اهداف عمده وزارت زراعت می‌باشد، این تخم که توسط شرکت‌های و یا تحقیقات زراعتی تولید می‌شود باید معیاری و مطابق به اقلیم و خاک سازگار محیط باشد تا دهاقین متضرر نشوند».
مولوی صدراعظم عثمانی ضمن تاکید بر سرمایه گذاری در بخش تولید تخم‌های بذری توسط شرکت‌ها گفت:« تحقیقات و اصلاح‌تخم بذری بنیادی در میدان عمل باید دیده شود نه اینکه در کاغذ باقی بماند و به‌شکل معیاری تولید شود تا مفید برای دهاقین، مردم و تجاران واقع شود».
در بورد تخنیکی نزدیک به هفتاد شرکت تولید تخم بذری انتخاب شده بودند که از این میان تنها ۳۰ شرکت آن انتخاب و معیارهای تولید را پوره نموده اند در حال حاضر ۲۶ شرکت تولید تخم بذری بنیادی در زون های مختلف کشور فعالیت دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها