جلسه به منظور قیمت گذاری تخم‌های مادری بذری برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - ۱۱:۳۶
د مورني بذري تخمونو د بیو ټاکلو په موخه غونډه دائره شوه

۲۵ دلو ۱۴۰۱ ه‍.ش 

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت به منظور تعیین قیمت تخم بذری مادری با سکتور خصوصی جلسه برگزار کرد.
این جلسه  در وزارت زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با اشتراک شماری از رئسا و اعضای اتحادیه تخم‌های بذری برگزار شد.
مولوی صدراعظم عثمانی بر زمینه سازی برای سرمایه گذاران در بخش زراعت و مالداری تاکید کرد گفت «همکاری دو جانبه هم به نفع دولت و هم به مفاد سکتور خصوصی تمام می‌شود و وزارت زراعت متعهد بر فراهم کردن سهولت بر متشبثین سکتور زراعت و مالداری، دهقانان و مالداران می‌باشد». 
در این جلسه سرمایه گذاران خواهان حمایت امارت اسلامی در سکتور زراعت شده و تعهد بر حمایت دولت و سرمایه گذاری در داخل کشور کردند « هر نوع تخم را می‌توانیم تولید کنیم امید است دولت در قسمت شرکت‌ها توجه بیشتر نماید تا کیفیت را پایین نسازند اعتماد دهاقین از بین نرود».
 در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی تاکید کرد شرکت ها به وعده خود عمل کند در قسمت مشکلات آنها امارات اسلامی رسیدگی می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت با معاون والی ولایت نیمروز

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی قدرت‌الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی، با مولوی تورجان احمدی معاون والی ولایت نیمروز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۲۹
Background image

توزیع ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال چارمغز در ولسوالی نجراب

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور احیا و گسترش جنگلات چارمغز، آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با هیأت ولایتی به ولسوالی نجراب سفر نموده و ۲ هزار و ۵۰۰ اصله نهال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی

۲۵ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان سه کمپنی روسی، شامل غلام یحیی چاوش رییس کمپنی گروپ کابل مسکو، لیونت گوریاچوک معاون شرکت افغان پروم میتال و الیکسی. . .

بازگشت به خبرها