جلسه به منظور حل مشکلات مراجعین وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۱ - ۱۴:۱۱
جلسه به منظور حل مشکلات مراجعین وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور حل مشکلات مراجعین و فراهم‌سازی سهولت بیشتر در وزارت زراعت برگزار گردید.
این جلسه که با حضور ملا حسین احمد خورشید، رئیس دفتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و شماری از مسئولان امنیتی وزارت زراعت برگزار شد، در آن پیرامون فراهم‌سازی سهولت برای مراجعین، حفاظت از تأسیسات، مراقبت از وسایط و اتخاذ تدابیر جهت رفت و برگشت کارمندان در داخل وزارت زراعت بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت. هدف این جلسه ارتقای کارایی و خدمات وزارت زراعت و تسهیل امور برای مراجعین و کارکنان وزارت بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS