جلسه به منظور تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۵:۱۱
جلسه به منظور تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی دایر گردید

۱۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی به سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، با اشتراک نمایندگان وزارت مالیه، اداره اترا و مسئولان وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه پیرامون تشخیص و تثبیت آنتن‌های مخابراتی، اجاره‌دهی زمین‌هایی که آنتن‌های مخابراتی در آن نصب شده، استفاده از جی‌آی‌اس برای تشخیص ساحات زمین‌های امارتی و انسجام در جمع‌آوری عواید آن بحث صورت گرفت.
همچنین، بر ضرورت تنظیم قراردادهای اجاره، ایجاد یک سیستم شفاف برای جمع‌آوری عواید و هماهنگی بیشتر میان نهادهای مربوطه تأکید شد. مسئولان پیشنهاد کردند که نظارت بر روند نصب آنتن‌ها تقویت گردد تا از استفاده غیرقانونی زمین‌های امارتی جلوگیری شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۹
Background image

توزیع پول نقد برای ۱۲۷۱ تن افراد مستحق در ولسوالی خم‌آب ولایت جوزجان

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری یک موسسه همکار به هدف بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کاری، برای ۱ هزار ۲۷۱ تن از افراد مستحق در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت کندهار از قاچاق نزدیک به ۴۰۰ رأس مواشی بزرگ و کوچک جلوگیری شد

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تحت رهبری این ریاست و با همکاری مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی‌های ریگستان و سپین‌بولدک و همچنان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات برای دهقانان در ولایت دایکندی

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در هماهنگی با کمیته ناروی برای افغانستان، برنامه توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات را برای دهقانان در ولسوالی‌های نیلی،. . .

بازگشت به خبرها