جلسه به‌منظور ساخت طرح و استراتیژی ملی گندم در وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۹:۳۴
جلسه به‌منظور ساخت طرح و استراتیژی ملی گندم در وزارت زراعت دایر گردید

 جلسه‌ای به‌هدف ساخت طرح و استراتیژی ملی گندم با اساس هدایت معاونیت اقتصادی ریاست ‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان  در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید.
این جلسه به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با اشتراک نماینده‌گان از وزارت اقتصاد، تجارت، نماینده ریاست‌الوزرا، استادان پوهنتون کابل، متخصصین و مسوولین وزارت زراعت دایر شد.
مولوی صدرعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت برجامعه بودن طرح تاکید کرده گفت:" استراتیژی کامل برای گندم ساخته شود تا به خودکفایی گندم برسیم، هر اداره زیربط مسوولیت خود را به درستی انجام دهند تا به هدف خود نایل شویم".
اشتراک کنننده‌گان در این جلسه بر ساخت یک استراتیژی که پاسخ‌گوی نیازمندی کشور باشد تاکید کرده و  در کنار این، ساخت طرح‌ها و پالیسی‌ها را  نیز ضروری پنداشته اند.
 در همین حال شماری از متخصصین وزارت زراعت بر ترویج ورایتی گندم که از لحاظ کمیت و کیفیت  با ظرفیت بالای برخوردار است تاکید ورزیدند تا گندم تولید شده مورد نیاز مردم و مفید برای دهاقین باشد.
رهبری و متخصصین  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جهت تهیه  طرح و استراتیژی جامع ملی گندم کار می‌نماید تا  پس از تکمیل آن به معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزرا پیشکش گردیده  و پس از منظوری مورد اجرا قرار گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها