جلسه به‌منظور تسریع روند امضای تفاهم‌نامه با موسسات همکار در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۵ - ۱۶:۳۰
جلسه به‌منظور تسریع روند امضای تفاهم‌نامه با موسسات همکار در وزارت زراعت برگزار شد

  ۱۵ سنبله ۱۴۰۲ هـ ش
جلسه‌ای به رهبری مولوی معاذ الله عادل رئیس پلان و پالیسی و کمیته بررسی فعالیتها و پروژههای موسسات همکار با اشتراک مسوولان  دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان (اوچا) دایر گردید.
این جلسه که به منظور تسریع روند امضای تفاهم نامه میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و موسسات فعال در بخش زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود در آن بر تطبیق پروژه‌های بنیادی، تقویت هماهنگی در پیشبرد امور و مراعت طرزالعمل کاری تعین شده تاکید شد.
مولوی معاذ الله عادل رئیس پلان  و پالیسی وزارت زراعت در این جلسه از تعهد وزارت زراعت مبنی بر همکاری با موسسات همکار سخن زده و از آنها خواست تا پروژه‌های موثر را تطبیق نمایند: « پروژه همکار باید عادلانه و طبق طرزالعمل موسسه در ولسوالی‌های که مردم نیازمند است کار صادقانه و  مفید را انجام دهند».
در این دیدار خانم گلوریا مسوول دفتر اوچا، جورم مسوول موسسه پاملرنه، شمس خلیل و داکتر فاطمی کارمندان دفتر اوچا  در افغنستان فعالیت‌های نهاد های متذکره  را در بخش زراعت، آبیاری و مالداری و سایر بخش‌ها ‌بیان نموده و خواهان همکاری وزارت زراعت در جهت تطبیق پروژهای کاری شان شدند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها