جلسه بررسی طرح رسمی نمودن ساحات حفاظت شده برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱ - ۹:۱۵
جلسه بررسی طرح رسمی نمودن ساحات حفاظت شده برگزار شد

جلسه به رهبری مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اشتراک معین وزارت عدلیه، نماینده اکادمی علوم و نماینده اداره ملی حفاظت محیط زیست به منظور بررسی طرح رسمی نمودن ساحات حفاظت شده منابع طبیعی دایر گردید.
مولوی بازمحمد فیضان در این جلسه مشترک گفت« هیئت در هماهنگی نهاد‌های ذیربط ایجاد گردد تا طرح جمع آوری عواید ساخته و ساحات حفاظت شده  منابع آن را بررسی نمایند».
کول حشمت خان در کابل، بند امیر در بامیان، نورستان و واخان در بدخشان از مهمترین ساحات حفاظت شده به شمار می رود. برعلاوه شهرستان در دایکندی، شمندوک در کنر، ریگ روان در کاپیسا، جنگلات طبیعی در دولت شاه لغمان، دره نور در ننگرهار، بخش دوم کوه شافولادی در میدان وردک، کول‌های رحمت و بست در سمنگان، گرزیوان در فاریاب، ادمامد در خوست، مندهیر در پکتیا و جنگلات طبیعی ازره در لوگر شامل این ساحات هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS