جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۹:۲۹
جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، جلسه اضطراری به‌منظور جلوگیری از تلفات مواشی ناشی از یخ‌بندی و سردی هوا دایر نموده است.
مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت بلخ گفته است، که در ولایت بلخ یک میلیون و 119 هزار و 965 راس مواشی خورد بزرگ وجود دارد که از این میان 32 هزار و 444 راس آن تلف شده است.
مولوی شمس الدین خالد گفته است که مواشی به غذا و علوفه نیاز دارد و از موسسات و نهادها همکار خواسته است تا در این زمینه با مالداران همکاری فوری نمایند.
دفتر  (FAO) در ۶ ولسوالی که در هر ولسوالی ۱۸۰ تن مواد را برای ۹۰۰ فامیل و همچنان در ۲ ولسوالی دیگر پول نقد در نظر گرفته به زودی توزیع خواهند نمود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها