جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۹:۲۹
جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، جلسه اضطراری به‌منظور جلوگیری از تلفات مواشی ناشی از یخ‌بندی و سردی هوا دایر نموده است.
مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت بلخ گفته است، که در ولایت بلخ یک میلیون و 119 هزار و 965 راس مواشی خورد بزرگ وجود دارد که از این میان 32 هزار و 444 راس آن تلف شده است.
مولوی شمس الدین خالد گفته است که مواشی به غذا و علوفه نیاز دارد و از موسسات و نهادها همکار خواسته است تا در این زمینه با مالداران همکاری فوری نمایند.
دفتر  (FAO) در ۶ ولسوالی که در هر ولسوالی ۱۸۰ تن مواد را برای ۹۰۰ فامیل و همچنان در ۲ ولسوالی دیگر پول نقد در نظر گرفته به زودی توزیع خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۵۹
Background image

توزیع ۳۵۰ هزار نهال نبات طبی هنگ برای ۵۰ دهقان در سمنگان

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چارچوب برنامه ترویج کشت بدیل کوکنار، برای ۵۰ دهقان در مرکز ایبک و ولسوالی‌های حضرت سلطان، خرم‌وسارباغ، دره‌صوف پایین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۵۹
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای ۴۸ دهقان در غور

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، در چارچوب برنامه معیشت بدیل و با حمایت مالی بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۹:۵۷
Background image

سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان افتتاح گردید

۱۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان، تحت شعار «زراعت و مالداری پایدار، تولید بیشتر، اقتصاد نیرومندتر» با حضور مقامات امارت اسلامی افغانستان،. . .

BACK TO NEWS