جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۹:۲۹
جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، جلسه اضطراری به‌منظور جلوگیری از تلفات مواشی ناشی از یخ‌بندی و سردی هوا دایر نموده است.
مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت بلخ گفته است، که در ولایت بلخ یک میلیون و 119 هزار و 965 راس مواشی خورد بزرگ وجود دارد که از این میان 32 هزار و 444 راس آن تلف شده است.
مولوی شمس الدین خالد گفته است که مواشی به غذا و علوفه نیاز دارد و از موسسات و نهادها همکار خواسته است تا در این زمینه با مالداران همکاری فوری نمایند.
دفتر  (FAO) در ۶ ولسوالی که در هر ولسوالی ۱۸۰ تن مواد را برای ۹۰۰ فامیل و همچنان در ۲ ولسوالی دیگر پول نقد در نظر گرفته به زودی توزیع خواهند نمود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۱۳:۲۳
Background image

نماینده دفتر یوناما مقیم بامیان با رئیس زراعت دایکندی دیدار کرد

۱۲ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در دفتر کارش  با نماینده دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) مقیم ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۱۱:۳
Background image

شریک‌سازی گزارش پیشرفت پروژه‌های آبیاری با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسؤولان دفتر خدمات پروژه‌ای ملل متحد، گزارش پیشرفت فعالیت‌ها و پروژه‌های آبیاری این نهاد را با مولوی باز محمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۹:۳۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری از پروژه بزرگ چک‌دم به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت کندهار

۱۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به ارزش ۱۸ میلیون افغانی در ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت کندهار تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این چک‌دم از بودجه. . .

بازگشت به خبرها