جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۹:۲۹
جلسه اضطراری ریاست زراعت بلخ غرض کمک به مالداران دایر گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، جلسه اضطراری به‌منظور جلوگیری از تلفات مواشی ناشی از یخ‌بندی و سردی هوا دایر نموده است.
مولوی شمس الدین خالد رییس زراعت بلخ گفته است، که در ولایت بلخ یک میلیون و 119 هزار و 965 راس مواشی خورد بزرگ وجود دارد که از این میان 32 هزار و 444 راس آن تلف شده است.
مولوی شمس الدین خالد گفته است که مواشی به غذا و علوفه نیاز دارد و از موسسات و نهادها همکار خواسته است تا در این زمینه با مالداران همکاری فوری نمایند.
دفتر  (FAO) در ۶ ولسوالی که در هر ولسوالی ۱۸۰ تن مواد را برای ۹۰۰ فامیل و همچنان در ۲ ولسوالی دیگر پول نقد در نظر گرفته به زودی توزیع خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS