جلسه ارزیابی پیشرفت کار پروژه‌های انکشافی سال ۱۴۰۳ در وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۴ - ۱۵:۵۵
جلسه ارزیابی پیشرفت کار پروژه‌های انکشافی سال ۱۴۰۳ در وزارت زراعت دایر گردید

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه جهت ارزیابی چگونگی پیشرفت کار پروژه‌های انکشافی سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت تحت سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت دایر گردید.
در این جلسه معین مالی و اداری وزارت زراعت به روساء حاضر گفت" مردم از ما و شما توقع خدمت دارند تا برای شان کار صورت گیرد، برای مردم خود خدمت کنیم، این جلسه به همین خاطر دایر شده که نقاط قوت و ضعف خود را دریافت کنیم و از پیشرفت کارها و بودجه مصرف شده باخبر شویم".
بعد از آن ملا محمد حسین خورشید احمد رئیس دفتر وزارت زراعت پیام مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت را به حاضران به خوانش گرفت که در آن روی اصلاح نسل حیوانات، میکانیزه سازی زراعت، ایجاد سردخانه‌ها، کار با مردم، ایجاد ساختمان‌های آبیاری و در مجموع پروژه‌های زیر بنایی اشاره شده بود و تاکید به شفافیت، حساب دهی، موثریت، مدیریت زمان، رعایت توازن شده بود".
در جریان جلسه مسوولان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه و پیشرفت کار پروژه‌ها معلومات ارائه و نیز روساء حاضر نظریات خویش را در بعضی موارد شریک ساختند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها