جلسه ارزیابی پیشرفت کار پروژه‌های انکشافی سال ۱۴۰۳ در وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۴ - ۱۵:۵۵
جلسه ارزیابی پیشرفت کار پروژه‌های انکشافی سال ۱۴۰۳ در وزارت زراعت دایر گردید

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه جهت ارزیابی چگونگی پیشرفت کار پروژه‌های انکشافی سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت تحت سرپرستی ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت دایر گردید.
در این جلسه معین مالی و اداری وزارت زراعت به روساء حاضر گفت" مردم از ما و شما توقع خدمت دارند تا برای شان کار صورت گیرد، برای مردم خود خدمت کنیم، این جلسه به همین خاطر دایر شده که نقاط قوت و ضعف خود را دریافت کنیم و از پیشرفت کارها و بودجه مصرف شده باخبر شویم".
بعد از آن ملا محمد حسین خورشید احمد رئیس دفتر وزارت زراعت پیام مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت را به حاضران به خوانش گرفت که در آن روی اصلاح نسل حیوانات، میکانیزه سازی زراعت، ایجاد سردخانه‌ها، کار با مردم، ایجاد ساختمان‌های آبیاری و در مجموع پروژه‌های زیر بنایی اشاره شده بود و تاکید به شفافیت، حساب دهی، موثریت، مدیریت زمان، رعایت توازن شده بود".
در جریان جلسه مسوولان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت در مورد مصرف بودجه و پیشرفت کار پروژه‌ها معلومات ارائه و نیز روساء حاضر نظریات خویش را در بعضی موارد شریک ساختند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها