جلسه ارائه گزارش مصرف بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۸ - ۱۵:۲۵
جلسه ارائه گزارش مصرف بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت دایر شد

۸ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ارائه گزارش مصرف بودجه سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملاآغاجان "حاجی سالم" معین مالی و اداری این وزارت برگزار شد.
در این جلسه، معین مالی و اداری وزارت زراعت ضمن صحبت درباره اجراآت ریاست‌ها و انتظارات مردم، بر تسریع روند پیشرفت کارها تأکید کرد. سپس، مسئولان ریاست مالی گزارش پیشرفت پروژه‌ها را ارائه کرده و روسا و مشاوران وزارت در مورد فعالیت‌های خود توضیح دادند.
همچنین، روی چالش‌های مالی و اداری برخی پروژه‌ها بحث صورت گرفت و پیشنهادهایی برای بهبود روند اجراآت مطرح شد. در پایان، معین مالی و اداری بر شفافیت و استفاده مؤثر از بودجه تأکید کرده و بر هماهنگی بیشتر میان ریاست‌ها جهت تحقق اهداف زراعتی کشور تأکید کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها