جلسه اداری وزارت زراعت در مورد بررسی بودجه انکشافی برگزار شد

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۳:۱۷
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد بررسی بودجه انکشافی برگزار شد

۲۰ جوزای ۱۴۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور وزیر زراعت، معینان، رییسان مرکزی و رییسان پروژه‌ها در مورد بررسی مصرف بودجه انکشافی سال مالی جاری، مشکلات بودجه انکشافی و جست‌وجوی راه‌های حل این مشکلات برگزار شد.
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در این جلسه در مورد مصرف بودجه انکشافی و وضعیت مالی و اداری این پروژه‌ها گزارش مفصل ارایه کرد. آقای رفیعی گفت که با توجه به بررسی‌های جدید، مصرف بودجه انکشافی سال مالی جاری در حال بهتر شدن است. وی هم‌چنان افزود که در قسمت مصرف بودجه انکشافی و تطبیق پروژه‌ها، لازم است سرعت عمل بیش از پیش افزایش یابد.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، گفت که این وزارت باید تا ختم سال مالی، از نگاه مصرف بودجه انکشافی به هدف تعیین شده برسد. وزیر زراعت به اعضای جلسه هدایت داد که معیار موفقیت ریاست‌ها و پروژه‌ها در بررسی‌ها و ارزیابی‌ها، باید ارایه خدمات مؤثر و مصرف معقول بودجه انکشافی باشد.

 

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۹
Background image

اقدامات کنترولی امراض و آفات نباتی با استفاده از یخ‌آب زمستانی و روغن زمستانی در ولسوالی‌های خاکجبار و کلکان کابل

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب برنامه‌های حمایوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل  و به‌منظور کنترول امراض و آفات نباتی، بهبود مدیریت باغ‌ها و ارتقای سطح حاصلات زراعتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع وسایل حیوانی برای مالداران در ولسوالی چمتال بلخ

۲۳ جدی ۱۴۰۴هـ.ش
به منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت اقتصادی روستاییان، روند توزیع وسایل مورد نیاز مالداری در هفت قریه ولسوالی چمتال ولایت بلخ به 309 تن از مالداران واجد شرایط وسایل. . .

بازگشت به خبرها