جلسه اداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دایر شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۴:۲۳
جلسه اداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دایر شد

۶ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه اداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان تحت رهبری قاری قطب الدین  دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک آمرین، مدیران و مامورین درسالون جلسات این ریاست تدویر گردید.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری روی موضوعات چون رعایت سلسه مراتب، توحید دستاوردهای آمریت‌های مربوطه، مشکلات بودجه مصارفاتی دربخش قرطاسیه، کرایه و سفریه مامورین، تشخیص چشمه‌های عایداتی و هدف تعین شده برای هریک ازآمریت های مربوطه بحث نمود وهدایت داد تا روی هریک از موضوعات فوق با درنظرداشت اصول و لایحه کاری عمل نموده، گزارش  ودستاوردهای کاری خویش را در ظرف یک هفته به مدیریت عمومی پلان وهماهنگی برنامه‌ها تسلیم نمایند تا بعد ازتوحید در برنامه گزارش‌دهی که قراراست در سطح ولایت دایر گرددانعکاس داده شود ومردم ازجریان فعالیت های این ریاست آگاهی داشته باشند.
 متعاقبا دربحث آزاد هریک ازآمرین و مامورین این ریاست روی چالش‌ها و مشکلات موجود فرا راه امورات کاری شان بحث نمودند که برای رفع آنها ازسوی بخش‌های مربوط نظریات اصلاحی و ازسوی رئیس زراعت هدایات لازم ارایه گردید، در اخر جلسه با دعایه خیر توسط مفتی شمس الله آمرتنظیم عشروزکات این ریاست اختتام یافت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها