جلسه‌ی رهبری وزارت درباره‌ی برخی موارد تصمیم گرفت

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۵:۴۲
جلسه‌ی رهبری وزارت درباره‌ی برخی موارد تصمیم گرفت

۱۶ حوت ۱۳۹۹
جلسه‌ی رهبری وزارت زراعت برگزار و در زمینه‌ی چند مورد تصمیم‌گیری کرد.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری در این جلسه گفت که بورسیه‌های وزارت باید به اساس شایسته‌گی و ضرورت باشد و کسانی که به بورسیه‌ها می‌روند، پس از برگشت‌شان باید طبق قانون خدمات ملکی، از ظرفیت‌های‌شان در وزارت استفاده شود.
در این جلسه درخواست نهادها و سکتور خصوصی مبنی بر انتقال زمین‌های وزارت زراعت به آنان بررسی شد و رهبری فیصله کرد که زمین‌های وزارت زراعت به سکتور خصوصی قابل انتقال نیست و از این زمین‌ها فقط در بخش‌های زراعت، مالداری و منابع طبیعی استفاده می‌شود.
در این جلسه همین طور فیصله شد که همه‌ی پروژه‌ها و ریاست‌های وزارت زراعت، پلان‌های مالی‌شان را به ریاست مالی بسپارند تا تمام مراحل آن به زودی نهایی شود و کار آن‌ها آغاز گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها