جلسه‌ی رهبری وزارت درباره‌ی برخی موارد تصمیم گرفت

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۵:۴۲
جلسه‌ی رهبری وزارت درباره‌ی برخی موارد تصمیم گرفت

۱۶ حوت ۱۳۹۹
جلسه‌ی رهبری وزارت زراعت برگزار و در زمینه‌ی چند مورد تصمیم‌گیری کرد.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری در این جلسه گفت که بورسیه‌های وزارت باید به اساس شایسته‌گی و ضرورت باشد و کسانی که به بورسیه‌ها می‌روند، پس از برگشت‌شان باید طبق قانون خدمات ملکی، از ظرفیت‌های‌شان در وزارت استفاده شود.
در این جلسه درخواست نهادها و سکتور خصوصی مبنی بر انتقال زمین‌های وزارت زراعت به آنان بررسی شد و رهبری فیصله کرد که زمین‌های وزارت زراعت به سکتور خصوصی قابل انتقال نیست و از این زمین‌ها فقط در بخش‌های زراعت، مالداری و منابع طبیعی استفاده می‌شود.
در این جلسه همین طور فیصله شد که همه‌ی پروژه‌ها و ریاست‌های وزارت زراعت، پلان‌های مالی‌شان را به ریاست مالی بسپارند تا تمام مراحل آن به زودی نهایی شود و کار آن‌ها آغاز گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها