جلسه‌ی با مسوولان شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعت دایر شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۳ - ۹:۲۹
جلسه‌ی با مسوولان شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعت دایر شد

۲۳ عقرب ۱۴۰۱ هـ.ش
جلسه‌ی به‌ رهبری مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعت در وزارت زراعت ADF دایر گردید.
 اراییه معلومات در مورد وضعیت فعلی صندوق و تطبیق فیصله های قبلی شورای عالی، سرمایه گذاری، عضویت نماینده USAID در شورای عالی، تایید و تصویب تغییرات و تعدیلات در پالیسی‌ها موجوده صندوق از سوی شورای عالی و تصمیم در مورد از سرگیری قرضه‌دهی محور بحث این جلسه بوده است.
صندوق انکشاف زراعت یک نهاد مالی دولتی می‌باشد، که تحت چتر وزارت زراعت، آبیاری، با استفاده از مساعدت مالی ادارۀ انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا  USAID ایجاد گردیده است.
این صندوق از زمان آغاز فعالیت هایش، مبلغ بیشتر از ۹۳ میلیون دالر را بطور قرضه در اختیار ۲۴هزار کشاورز محلی در ۳۳ ولایت افغانستان، قرارداده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۲:۳۱
Background image

وزارت زراعت آزمون بست‌های سروی کدستر را برگزار کرد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در چوکات ریاست اراضی، آزمون بست‌های مربوط به سروی کدستر «ان.تی.اِی» را برگزار کرد.
در این آزمون نامزادانی شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۹:۵۴
Background image

آغاز برنامه یوریا‌سپری برای درختان در چهار ولسوالی تخار به‌منظور کاهش آفات نباتی

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار برنامه یوریا‌سپری (واکسین‌کردن درختان) را در ولسوالی‌های ورسج، کلفگان، فرخار و تالقان آغاز کرد.
 این برنامه براساس پلان ریاست. . .

بازگشت به خبرها