جلسه‌ی با رییسان و آمرین مرکزی در وزارت زراعت دایر گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۲ - ۹:۵۷
دکرنې په وزارت کې له مرکزي رییسانو او آمرینو سره غونډه

معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور حل مشکلات و معضلات در ریاست‌های مرکزی با رییسان و آمرین این وزارت جلسه مشورتی دایر کرد.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری در این جلسه گفت:« در وظیفه ما یک مسوولیت در مقابل حکومت داریم و یک مسوولیت هم در مقابل خدا، کارها با انسجام و نظم بدون نقصان پیش‌برود و خدمت به مردم شود تا مشکلات مردم حل شود».
در این جلسه شماری از رییسان به مشکلات و چالش‌های شان پرداخته تا راه حل برای آن پیدا شود، بر علاوه تاکید بر تطبیق کارها، فعالیت‌ها در سکتور زراعت و مالداری شده تا عرضه خدمات به شکل بهتر به مردم شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها