جلسه‌ای پیرامون حفاظت و احیای جنگلات در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۹:۱۵
کرنې وزارت کې د ځنګلونو د ساتنې او بیارغونې په پار غونډه جوړه شوه

نشستی تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور  روئسای زراعت ۷ ولایت جنگلی کشور به هدف بررسی موضوعات مرتبط با حفاظت و احیای جنگلات برگزار شد.
این جلسه که در معینیت آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت برگزار شده بود در آن روئسای زراعتی ولایت‌های؛ لوگر، خوست، پکتیا، پکتیکا، کنر، لغمان و ننگرهار، مشاوران سکتور زراعت و تعدادی از روسای وزارت زراعت حضور داشتند.
در این جلسه  بحث‌هایی در خصوص چالش‌ها و راهکارهای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات و جمع‌آوری چوب‌های غیرمجاز مطرح شد. معین آبیاری و منابع طبیعی هدف این جلسه را دریافت گزارش‌های کارکردهای این ریاست‌ها در زمینه حفاظت از منابع طبیعی و جنگلات، و همکاری با مردم در مناطق جنگلی عنوان کرد.
روئسای زراعت ولایت‌های مختلف نیز در این جلسه تجربیات و دستاوردهای خود را در راستای حفاظت از جنگلات و اجرای برنامه‌های مرتبط به اشتراک گذاشتند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها