جلسه‌ای پیرامون حفاظت و احیای جنگلات در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۹:۱۵
کرنې وزارت کې د ځنګلونو د ساتنې او بیارغونې په پار غونډه جوړه شوه

نشستی تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور  روئسای زراعت ۷ ولایت جنگلی کشور به هدف بررسی موضوعات مرتبط با حفاظت و احیای جنگلات برگزار شد.
این جلسه که در معینیت آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت برگزار شده بود در آن روئسای زراعتی ولایت‌های؛ لوگر، خوست، پکتیا، پکتیکا، کنر، لغمان و ننگرهار، مشاوران سکتور زراعت و تعدادی از روسای وزارت زراعت حضور داشتند.
در این جلسه  بحث‌هایی در خصوص چالش‌ها و راهکارهای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات و جمع‌آوری چوب‌های غیرمجاز مطرح شد. معین آبیاری و منابع طبیعی هدف این جلسه را دریافت گزارش‌های کارکردهای این ریاست‌ها در زمینه حفاظت از منابع طبیعی و جنگلات، و همکاری با مردم در مناطق جنگلی عنوان کرد.
روئسای زراعت ولایت‌های مختلف نیز در این جلسه تجربیات و دستاوردهای خود را در راستای حفاظت از جنگلات و اجرای برنامه‌های مرتبط به اشتراک گذاشتند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها