جلسه‌ای به منظور منسجم سازی عواید وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۹ - ۱۴:۲۸
جلسه‌ای به منظور منسجم سازی عواید وزارت زراعت برگزار شد 

۱۹ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور روئسا و مسوولان ریاست‌های عایداتی و سکتور وزارت زراعت به منظور تثبیت، جمع آوری و  انسجام عواید وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه که به منظور  انسجام و افزایش دهی عواید وزارت زراعت برگزار شده بود از سوی اشتراک کننده گان  پیرامون چگونگی تثبیت، جمع آوری و دریافت سرچشمه‌های جدید عایداتی که با مصارف کمتر عاید بیشتر بدست آید، تعین هدف مشخص جهت جمع آوری عواید در سال ۱۴۰۳ برای ریاست‌های ولایتی، ایجاد طرح های مشخص جمع آوری عواید در بخش‌های مختلف وزارت زراعت بحث و تبادل نظر صورت گرفت که در زمینه تصامیم لازم نیز  اتخاذ گردید.
ملا آغاجان «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه بر تامین مصارف از عواید داخلی تاکید کرده و به تمام روئسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هدایت داد که سرچشمه‌های عایداتی را که سبب افزایش عواید و به خود بسنده گی وزارت زراعت می‌شود را تثبیت و طرح های مشخصی را در آن بخش اراییه بدارند.
مطابق به فرمان رهبری امارت اسلامی افغانستان همه ادارات امارتی موظف هستند که در کنار اراییه خدمات روی پروژه های کار نمایند که عایداتی نیز باشد تا مصارف کشور از عواید داخلی تامین گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها