جلسه‌ای به منظور غنی‌سازی طرزالعمل اولویت‌دهی استفاده از محصولات داخلی زراعتی و مالداری برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۹ - ۱۰:۱۰
جلسه‌ای به منظور غنی‌سازی طرزالعمل اولویت‌دهی استفاده از محصولات داخلی زراعتی و مالداری برگزار شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۳  هـ.ش
جلسه‌ای به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مسوولان چندین اداره امارتی به منظور بحث جهت غنی سازی طرزالعمل اولویت‌دهی استفاده از محصـولات زراعتی و مالداری برگزار شد. 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری پیرامون اهمیت اولویت دهی به استفاده از محصولات زراعتی کشور سخن زده  گفت « مطابق طرزالعمل که ساخته شده ادارات ذیربط مسوولیت خویش را با اخلاص ونیت صاف انجام دهند تا  فایده به دهقانان و مالداران برسد و به این ترتیب دهاقین و مالداران  بتوانند از محصولات خود مفاد بیشتر بدست بیاوردند".
در این جلسه پیرامون؛ کنترول کیفیت محصولات زراعتی، پروسس شیر، تشویق فابریکه داران به پروسس محصـــــولات داخلی زراعتی و مالــداری، تحلیل اقتصادی مارکیــت محصولات زراعتی و مالداری، تشویق نهادهای تولید و پروسس کننده به رعایت و تطبیق ستندرد‌های ملی، فراهم آوری تسهیلات لازم برای سکتــور خصوصی جهت سرمایه گذاری در بخش‌های محصولات زراعتی و مالــداری، حمایت محصولات داخلی و کنترول نرخ تعرفـــــه‌های گمرکی موسمی برای محصولات زراعتی و مالداری وارداتی بحث صورت گرفت
این جلسه در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان وزارت‌های امور داخله، دفاع ملی، اقتصاد، صحت عامه، مالیه، صنعت و تجارت و اداره امور امارت اسلامی افغانستان،  شاروالی کابل و اداره ملی استندرد برگزار شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها