جلسه‌ای به منظور رسیدگی به امور شرکت کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۵:۴۲
جلسه‌ای به منظور رسیدگی به امور شرکت کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد 

۱۵ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور رسیدگی به امور شرکت کانال ننگرهار با حضور معینان وزارت‌های مالیه، اقتصاد، صنعت و تجارت، انرژی و آب و رئیس شرکت کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار و پیرامون رفع مشکلات این شرکت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این جلسه به منظور حل مشکلات شرکت کانال ننگرهار با حضور  مولوی صدراعظم عثمانی معین زارعت و مالداری وزارت زراعت، مولوی غلام‌الرحمن کظیم رئیس شرکت کانال ننگرهار، مولوی محمد ادریس و مولوی احمد معینان وزارت مالیه، مولوی مجیب الرحمن معین وزارت انرژی و آب، مولوی جمال معین وزارت صنعت و تجارت و سهراب راغی مشاور اقتصادی وزارت اقتصاد در وزارت زراعت برگزار شده بود.
در این جلسه  پیرامون رسیدگی به مشکلات کمبود برق، تشویق سرمایه گذاران و صنعت کاران  داخلی و خارجی  جهت سرمایه گذاری در ساحه کانال ننگرهار، مرفوع ساختن مشکلات اقتصادی و مالی این شرکت میان اشتراک کننده گان بحث و تبال نظر صورت گرفت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها