جلسه‌ای به‌منظور تشریح بودجه سال ۱۴۰۴ وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۹ - ۸:۴۲
د کرنې وزارت د ۱۴۰۴ کال د بودیجې د تشریح په موخه ناسته دایره شوه

جلسه‌ای به‌منظور تشریح بودجه انکشافی و عادی  سال ۱۴۰۴ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نحوه مصرف آن  در تالار داکتر عبدالوکیل خان برگزار شد.
 در این نشست، معین مالی و اداری وزارت، روسای سکتورهای مختلف زراعت و شمار دیگری از کارمندان اشتراک داشتند.
ملاآغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در آغاز جلسه پیرامون مسوولیت‌های ادارات مربوط صحبت کرد و از کارمندان خواست تا با صداقت و امانت در اجرای امور و مصرف بودجه عمل کنند.
او تأکید کرد که مردم از کارگزاران توقع خدمت دارند و هدف از تخصیص این بودجه، فراهم‌آوری آسایش برای مردم و کار برای بهبود زنده‌گی نیازمندان در کشور است.
در ادامه، مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی  وزارت زراعت، از رؤسا خواست تا پلان‌های مصرف بودجه خویش را هرچه زودتر به ریاست مالی بسپارند تا زمینه تطبیق پروژه‌ها فراهم شود.
همچنان، حامد شفیق، آمر بودجه وزارت، اجزای مختلف بودجه سال ۱۴۰۴ را برای اشتراک‌کنندگان توضیح داد و به سوالات آنان پاسخ ارائه کرد.
قرار است بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در بخش‌های زراعت، آبیاری، مالداری و حفاظت از منابع طبیعی در سال جاری به مصرف برسد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها