جشن شکرانه تربوز و خربزه در ریاست زراعت ولایت هرات برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۴:۳۲
جشن شکرانه تربوز و خربزه در ریاست زراعت ولایت هرات برگزار شد

۱۹ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات جشن شکرانه تربوز و خربزه را  با حضور مولوی پیر محمد حلیمی ریس زراعت، مسولین ادارات امارتی، ریس اطاق محصولات زراعتی و مالداری و جمع کثیری از دهاقین و مالدارن برگزار کرد.
جشن شکرانه تربوز و خربزه بخاطر استفاده و تشویق مردم و شهروندان به استفاده از تولیدات زراعتی کشور از سوی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری اتاق تولیدات زراعتی و مالداری این ولایت  با نصب شعارهای متنوع در نقاط مختلف شهر هرات، و استفاده از تربوز و خربزه وطنی در صحن ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد .
این محفل که با حضور پرشور باشنده گان ولایت هرات به همراه بود از جانب باشندگان ولایت هرات به گرمی استقبال گردید .

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها