جشن شکرانه تربوز و خربزه در ریاست زراعت ولایت هرات برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۴:۳۲
جشن شکرانه تربوز و خربزه در ریاست زراعت ولایت هرات برگزار شد

۱۹ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات جشن شکرانه تربوز و خربزه را  با حضور مولوی پیر محمد حلیمی ریس زراعت، مسولین ادارات امارتی، ریس اطاق محصولات زراعتی و مالداری و جمع کثیری از دهاقین و مالدارن برگزار کرد.
جشن شکرانه تربوز و خربزه بخاطر استفاده و تشویق مردم و شهروندان به استفاده از تولیدات زراعتی کشور از سوی  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری اتاق تولیدات زراعتی و مالداری این ولایت  با نصب شعارهای متنوع در نقاط مختلف شهر هرات، و استفاده از تربوز و خربزه وطنی در صحن ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد .
این محفل که با حضور پرشور باشنده گان ولایت هرات به همراه بود از جانب باشندگان ولایت هرات به گرمی استقبال گردید .

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۲
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند برای اجرای پروژه جدید مالداری

۱۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند برای افغانستان (Danish Committee for Aid to Afghan Refugees)  در وزارت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۸:۴۰
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه (TIKA) دیدار و درباره تطبیق پروژه‌های این نهاد در افغانستان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۸:۳۸
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول ولایتی دفتر راه نوین

۱۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نیاز محمد عابد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در دفتر کارش با محمد منیر نیازی مسئول ولایتی دفتر راه نوین و زبیر نوری مدیر پروژه این دفتر دیدار و گفتگو. . .

بازگشت به خبرها