جشن دهقان و سال نو به تمام هم‌وطنان، به خصوص به دهقانان زحمت‌کش مبارک!

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲ - ۱۰:۲۲
جشن دهقان و سال نو به تمام هم‌وطنان، به خصوص به دهقانان زحمت‌کش مبارک!


وزارت زراعت، در سال ۱۳۹۹ پروژه‌های مختلف را در سکتورهای زراعت، آبیاری، مالداری و منابع طبیعی تطبیق کرده است.
خوشبختانه با عملی ساختن پروژه‌های آبیاری حدود ۹۷ هزار هکتار زمین آبیاری شده که به صورت عموم باعث افزایش حاصلات زراعتی شده و به صورت خاص تولیدات گندم و برنج نسبت به سال‌های دیگر افزایش داشت.
در عین حال، ده‌ها هزار جریب باغ و بیش از ۱۰ هزار ساختمان شامل سردخانه‌های صفرانرژی، ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو اعمار شد.
متأسفانه نسبت کمبود برف و باران در زمستانی که گذشت، در سال ۱۴۰۰ احتمال خشک‌سالی وجود دارد. حکومت در این مورد آگاه است و با طرح پلان‌ها، تا جایی که مقدور است از زیان‌های بیش‌تر خشک‌سالی جلوگیری صورت خواهد گرفت.
وزارت زراعت در سال ۱۴۰۰ در انکشاف سکتورهای باغداری، مالداری و لبنیات توجه بیش‌تر خواهد کرد.
تلاش‌های ما به امید موفقیت افغانستان در رسیدن به خودکفایی پیوسته ادامه خواهد داشت.
به امید افغانستان سربلند و سرسبز
با احترام
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS