تکمیل روند تثبیت زمین برای پروژه برق آفتابی در غزنی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ - ۹:۱۱
غزني کې د لمریزې برېښنا پروژې لپاره د ځمکې د تثبیت بهیر بشپړ شو

به‌منظور تقویت زیربناهای تولید برق کشور و توسعه انرژی پایدار، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق ریاست اراضی، روند تثبیت زمین مربوط به پروژه تولید برق آفتابی شرکت سرمایه‌گذاری گروه عزیزی را در ولایت غزنی به‌گونه کامل به پایان رساند.
این روند با هماهنگی مشترک تیم‌های مسلکی و تخنیکی ریاست‌های ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد، تصفیه و بانک زمین ریاست اراضی، بر اساس اصول و معیارهای تعیین‌شده تطبیق گردید.
به‌منظور تطبیق بهتر این پروسه، تیم تخنیکی مشترک با والی ولایت غزنی و مسوولان ریاست‌های زراعت، آبیاری و مالداری و آب و انرژی این ولایت نشست‌های مؤثر و گفتگوهای همه‌جانبه انجام داد.
گفته می‌شود که تطبیق این پروژه گام مهم و امیدوارکننده‌ای در راستای کاهش کمبود برق و گسترش استفاده از انرژی‌های پایدار در کشور به شمار می‌رود.
قابل یادآوری است که در حضور نمایندگان ادارات مربوطه، برای پروژه تولید ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در ساحه ده‌خدایداد ولایت غزنی، حدود ۱۰۰ هکتار زمین به‌گونه رسمی تثبیت گردیده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۴۹
Background image

تکمیل سروی و شناسایی دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه در ولسوالی بهارک

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند سروی و انتخاب دهقانان واجد شرایط برنامه توزیع تخم سبزیجات و کیت‌های خشاوه، از سوی دفتر میشن ایست با هماهنگی ریاست زراعت ولایت بدخشان در ولسوالی بهارک تکمیل گردید.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۳۳
Background image

آغاز سروی باغچه‌های خانگی در شهر زرنج

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های دهقان، تقویت امنیت غذایی و تشویق به ایجاد باغچه‌های خانگی، سروی میدانی توسط مؤسسه وطن با همکاری نماینده ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۹:۳۱
Background image

ادویه‌پاشی زمستانی در ولسوالی خاشرود نیمروز

۱۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

برنامه ادویه‌پاشی زمستانی در ولسوالی خاشرود توسط متخصصین بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت ولایت نیمروز تطبیق شد.

 در این برنامه عبدالحق ملاخیل متخصص امراض نباتی و ارسلان. . .

بازگشت به خبرها