تولید عسل در کاپیسا به حدود ۲۷ تن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۷ - ۱۵:۲۸
تولید عسل در کاپیسا به حدود ۲۷ تن رسید


۱۷ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گوید که میزان تولید عسل در کاپیسا امسال به ۲۶.۹ تُن رسید.
همایون حبیب، رییس زراعت ولایت کاپیسا می‌گوید که در سطح این ولایت ۱۲۴ زنبورداری فعالیت می‌کنند که از کل این زنبورداری‌ها امسال ۲۶.۹ تُن عسل تولید شده است.
به گفته‌ی آقای حبیب، در ۱۲۴ زنبورداری در کاپیسا، پنج هزار و ۳۸۰ خانواده‌ی زنبور عسل پرورش می‌یابند. او افزود که سال به سال فارم‌های پرورش زنبور عسل بیش‌تر می‌شود. زنبورداری در محمودراقی مرکز و بیش‌تر ولسوالی‌های کاپیسا جریان دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها