تولید حدود ۹۰۰ تُن عسل در پکتیا

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۰:۵۹
تولید حدود ۹۰۰ تُن عسل در پکتیا

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا می‌گوید که در این ولایت، میزان تولید عسل امسال به ۹۰۰ تُن رسیده است. محمدکبیر اسلمی، آمر صحت حیوانی و مالداری ریاست زراعت پکتیا می‌گوید که در سطح ولایت پکتیا، حدود ۴۵۰ فارم زنبورداری وجود دارد و از این فارم‌ها امسال حدود ۹۰۰ تُن عسل به دست آمده است.
به گفته‌ی آقای اسلمی، در ۴۵۰ فارم زنبورداری ۹۵ تا ۱۰۰ هزار صندوق زنبور پرورش می‌یابند.
آقای اسلمی می‌گوید که در ولایت پکتیا عسل‌های گوناگون تولید می‌شود که مهم‌ترین و بیش‌ترین نوع‌های تولید آن «شونشوبی»، «لاچی»، «سپیرکی» و «سنجد» است.
آموزش‌دهی و توزیع دوا به زنبورداران، کارهایی بوده است که ریاست زراعت پکتیا برای خدمت‌رسانی به زنبورداران ارایه کرده است.
باید گفت که پکتیا، هوا و فضای مناسب برای زنبورداری دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها