تولید حدود ۹۰۰ تُن عسل در پکتیا

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۰:۵۹
تولید حدود ۹۰۰ تُن عسل در پکتیا

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا می‌گوید که در این ولایت، میزان تولید عسل امسال به ۹۰۰ تُن رسیده است. محمدکبیر اسلمی، آمر صحت حیوانی و مالداری ریاست زراعت پکتیا می‌گوید که در سطح ولایت پکتیا، حدود ۴۵۰ فارم زنبورداری وجود دارد و از این فارم‌ها امسال حدود ۹۰۰ تُن عسل به دست آمده است.
به گفته‌ی آقای اسلمی، در ۴۵۰ فارم زنبورداری ۹۵ تا ۱۰۰ هزار صندوق زنبور پرورش می‌یابند.
آقای اسلمی می‌گوید که در ولایت پکتیا عسل‌های گوناگون تولید می‌شود که مهم‌ترین و بیش‌ترین نوع‌های تولید آن «شونشوبی»، «لاچی»، «سپیرکی» و «سنجد» است.
آموزش‌دهی و توزیع دوا به زنبورداران، کارهایی بوده است که ریاست زراعت پکتیا برای خدمت‌رسانی به زنبورداران ارایه کرده است.
باید گفت که پکتیا، هوا و فضای مناسب برای زنبورداری دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات دایکندی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی، تحت ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رییس زراعت، آبیاری و مالداری و با اشتراک نمایندگان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کنجاره متراکم ترکیبی برای مالداران مستحق در ولسوالی بلخ

۲۴ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به منظور بهبود تغذیه حیوانات در فصل زمستان، با همکاری یکی از موسسات همکار  در  ولسوالی بلخ، روند توزیع کنجاره متراکم ترکیبی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
Background image

وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این. . .

بازگشت به خبرها