توزیع ۷۵۰ راس بز به ۲۵۰ فامیل در شهر فیض آباد ولایت بدخشان

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۹/۷ - ۱۵:۲۰


۷ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت بدخشان ۷۵۰ راس بز همراه با ۱۵ تن جو و وسایل جمع آوری شیر برای ۲۵۰ فامیل ازسوی بنیاد آغاخان برای اسکان در شهر فیض آباد و ولسوالی بهارک آن ولایت توزیع گردید.
دفتر آقاخان برای اسکان (AKAH) پروژه‌ای را که تحت عنوان حفاظت و پاسخ‌دهی و راه‌های حل مبتنی بر جامعه با حمایت مالی UNHCR  در هماهنگی با آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و ریاست‌های اقتصاد و مهاجرین ولایت بدخشان تطبیق می‌نماید.
در این برنامه  برای ۲۰۰ نفر درمرکزفیض آباد و۵۰ نفر در ولسوالی بهارک به اساس پکیج برهر نفر واجد شرایط سه  رأس بز، ۶۰ کیلوگرام نبات جو به هدف تغذیه، یک عدد ظرف شیردوش ، یک عدد سطل ۲۰ لیتره و یک عدد برس شستشو با حضورداشت آمر مالداری و صحت حیوانی این ریاست و نماینده گان ریاست‌های اقتصاد و مهاجرین توزیع گردید. 
مسولین بخش هدف از توزیع این مواشی را بلند بردن معیشت و تاب‌آوری خانواده های بی‌بضاعت در مقابل عدم مصونیت غذایی عنواند نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS