توزیع ۶۲ رأس بز وطنی برای مستفیدین در ولسوالی کشک رباط سنگی ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۰:۱۸
توزیع ۶۲ رأس بز وطنی برای مستفیدین در ولسوالی کشک رباط سنگی ولایت هرات

در چارچوب پروژه مالداری موسسه بازسازی دهات افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، ۶۲ رأس بز وطنی حامله در قریه کج کول ولسوالی کشک رباط سنگی برای ۳۱ خانم مستفید توزیع گردید.
هر مستفید دو رأس بز حامله به همراه ۱۰۰ کیلوگرام کاه و ۱۰۰ کیلوگرام کنسانتره دریافت کرد. همچنین، نماینده تخنیکی ریاست زراعت برای مستفیدین در مورد روش‌های نگهداری، تغذیه و حفظ الصحه بزهای حامله معلومات مفصل ارائه نمود.
این برنامه بخشی از تلاش‌ها برای تقویت مالداری و حمایت از خانواده‌های مستفید در این منطقه بوده و تأثیر مثبتی بر بهبود معیشت و توانمندسازی مستفیدین خواهد داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها