توزیع ۲ هزار ۱۶۰ اصله نهال گیلاس در بازارک و دره  ولایت پنجشیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۱:۸
توزیع ۲ هزار ۱۶۰ اصله نهال گیلاس در بازارک و دره  ولایت پنجشیر

همزمان با شروع سال جدید ۱۴۰۴ هجری شمسی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری موسسه ارتقای اجتماعی  و کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، ۲ هزار ۱۶۰ اصله نهال گیلاس را برای ۱۲ تن از دهاقین واجد شرایط در ولسوالی‌های بازارک و دره پنجشیر توزیع نمود.
این نهال‌ها در ۱۲ جریب زمین زراعی کاشته شده است و برای هر دهقان ۱۸۰ نهال گیلاس توزیع گردید. هدف از این برنامه، ایجاد باغ‌های متراکم گیلاس به‌عنوان روش مدرن در باغداری می‌باشد.
باغ متراکم یک روش پیشرفته در باغداری است که در آن درختان میوه با فاصله کم‌تر و روی پایه‌های کوتاه‌کشت می‌شوند. این روش علاوه بر افزایش حاصلات در واحد سطح، زمان باردهی درختان را نیز کاهش می‌دهد.
ریاست زراعت پنجشیر هدف این برنامه را افزایش تولیدات زراعتی و ترویج روش‌های نوین در بخش باغداری برای بهبود وضعیت معیشتی دهاقین عنوان کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها